Thursday, 15 May 2014

KLINIK SCAN 4D MURAH DAN BERBALOI-BALOI

Hari ini 15 Mei 2014 (Khamis), saya dan Incik Husband pergi ke Poliklinik An-Nisa' di Seri Kembangan untuk melakukan Scan 4D.  Sebelum pergi sini untuk buat Scan 4D, kita perlu membuat appointment di http://bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia/ 


Anda juga boleh mendapatkan sedikit sebanyak info berkaitan dengan Scan dan panduan ibu mengandung di blog ini.  Anda juga boleh mengetahui pakej-pakej yang disediakan oleh blog ini.  Setelah anda melayari blog ini, anda boleh membuat ONLINE BOOKING di blog ini dengan klik https://www.appointmentquest.com/scheduler/2160064131 

Booking Online Scan 4D

Perkhidmatan SCAN 3D/4D ini meliputi kawasan:

Selangor:

Bangi
(Klinik As-Salam)

Seri Kembangan
(Poliklinik An-Nisa')

Seksyen 13, Shah Alam
(Hospital Umra)

Bandar Puchong Jaya
(Klinik Selva)

Kota Damansara/Sg. buloh
(Hospital Pusrawi)

Kuala Lumpur:

Ampang
(Klinik Fauziah, Desa Ampang)

Kepong Taman Ehsan
(Klinik Dr. Khalil, Kepong)

Ipoh
(Klinik As-Salam, Bandar Cyber Ipoh)

Pulau Pinang
(Klinik Mediviron, Gelugor, Penang)


Sila baca NOTA PENTING di bawah ini:

Ingat sebarang pertanyaan anda hanya perlu dail no ini sahaja:
017-6202933

Pakej-pakej Scan Baby yang disediakan pula adalah seperti berikut:

3D 4D Scan:  RM120
-  CD
-  4R Colour Printout
-  20% Disount Voucher

Detail Scan Dalam 2D:  RM150
-  CD
-  4R Colour Printout
-  20% Disount Voucher

Pakej 3D 4D + Details Scan Dalam 2D:  RM220
-  CD
-  4R Colour Printout
-  20% Disount Voucher

2D Scan:  RM50
-  Gambar Printout Sahaja

***************************************************************************

Twin Baby:

3D 4D Scan:  RM130
-  CD
-  2 Keping 4R Colour Printout
-  20% Disount Voucher

Detail Scan Dalam 2D:  RM280
-  CD
-  4R Colour Printout
-  20% Disount Voucher

Pakej 3D 4D + Details Scan Dalam 2D:  RM320
-  CD
-  2 Keping 4R Colour Printout
-  20% Disount Voucher

Nak baca pengalaman saya semasa melakukan SCAN 4D dan nak lihat gambar baby saya kawan-kawan boleh klik kat sini ye...

http://teratakmrspejan.blogspot.com/2014/05/pengalaman-scan-4d-untuk-lihat-baby.html










4 comments:

Poliklinik Tanjung Perdana said...

Salam, kami di Poliklinik Tanjung Perdana dekat Tanjung Rambutan,Ipoh, Perak ada buat ultrasound 2D/3D/4D/details scan oleh doktor muslimah.
Kalau berminat boleh lawati kami di sini :

https://www.facebook.com/poliklinikkita/photos/a.490579844405567.1073741829.490467591083459/601525066644377/?type=1&theater

MamaOnneeHumayraa said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...dah baca entry ni..sgt2 berguna..tq

bagi ibu-ibu yang susah nak makan jamu selepas bersalin, ataupon risau dgn keadan baby jika ada jaundis atau G6PD, boleh cuba set bersalin moden Shaklee..ramai ibu suka dan senang diambil.boleh ambik utk boost susu ibu juga..besttt sgt..saya pun dah try.... Alhamdulillah

**saya mama moden yang tak suka jamu..ahakksss,.**

www.vitaminhouz.com

bayi ibu said...

terima kasih banyak atas testimonial ye , boleh refer www.3d-4d-scan-malaysia.com atau www.bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia untuk latest package ye ... kalau tidak jumpa muka baby FREE , jantina tak nampak free untuk 22minggu keatas , REFUND kalau jantina salah .. guarantee services ye ... 5d scan>> HDlive juga available di ampang , boleh refer kat facebook untuk latest update sonographer bertugas termasuk miss jezzlyn, miss celynn, miss shanice , miss ada , miss irene di facebook >> https://goo.gl/53vyFG ... cuba klik link ni ye.. sebarang masalah semasa booking online sila sms 0176202933/0164383366 (SMS sahaja) , book sahaja bayar semua lepas scan.

Anonymous said...

Sonovision PENANG merupakan 1st 6d scan di utara dimana scan technologi terbaru diberikan di area georgetown . 3d4d scan serendah RM95 promotion , 3d4d5d6d scan RM120-130 promo dimana harga asal RM250 .. Berminat sila layari facebook search "5d 6d scan sonovision"