Sunday, 6 October 2013

SABA RESTAURANT (Restoran Nasi Arab Best Di Cyberjaya)


Cyberjaya memang famous dengan Nasi Arabnya.  Mula-mula sekali, kami cuba makan Nasi Arab di Saba Restaurant.  Dan ternyata memang sedap sehingga menjilat jari.  hehe.

Walaupun Nasi Arab di Saba Restaurant memang sedap tetapi kami cuba juga Nasi Arab di restaurant-restaurant yang lain di Cyberjaya tetapi malangnya memang tiada restaurant lain yang dapat menandingi Saba Restaurant.  Itu hanya pandangan kami, terpulang pada selera masing-masing.

Baiklah, bagi seseiapa yang teringin nak makan di Saba Restaurant boleh search alamat ni ye.

Alamat Saba Restaurant:
4800 Suite 02 Ground Floor
 CDB Perdana, Cyberjaya

Boleh hubungi:
03-83202544


Waktu Operasi
Saba Restaurant


Saba Restaurat juga menerima kredit kad seperti di bawah.

 Nasi Arab yang saya suggestkan adalah:

Nasi Arab Chicken Hanith

Nasi Arab Chicken Kabsah





6 comments:

Anonymous said...

Ya gambar atas tu kabsah.. bawah tu mandi.. sesuka tulis jek awak ni.. huhu. Jgn marah eh.. saja nak betulkan je.. saya ni peminat tegar nasi arab

Anonymous said...

Oops sorry. Atas tu hanith. X perasan aluminum foil kat tepi

Syahilla Sarif said...

Memang sedup pun.. smbil jilat jari..

Anonymous said...

Kalau bulan bulan ramadan ni terus call no di atas order n take away boleh ke

Anonymous said...

saba nie... hanith ke...mandi ke...kabsah ke... nasi dia sama je...lauk je membezakan

Make Money at : http://bit.ly/copy_win

AYuNG said...

jln2 tgk makanan kat sini...
=)