Thursday, 21 March 2013

SHOPPING AKSESORI DAPUR DAN TOILET: MURAH, BERKUALITI, MODEN & CUN

Pada asalnya kami tidak terfikir langsung untuk shopping aksesori toilet.  Asalnya kami pergi ke Top Bath Sanitary Trading untuk membeli sinki dan hob & hood untuk kitchen cabinet tetapi akhirnya kami terbeli juga aksesori untuk toilet.  Bagi sesiapa yang ingin beli sinki, hod & hob, aksesori untuk dapur & toilet boleh mengunjungi Kedai di bawah ini.

TOP BATH SANITARY TRADING
No. 77, Jalan Cempaka Harum 1,
Taman Cempaka, 42700 Banting,
Selangor Darul Ehsan

Juga boleh hubungi:
03-3187 5422

No. Fax:
03-3181 5422

Di sini kami telah membeli beberapa barang antaranya:

Rubine 2 Boul Sink
Harga asal RM400 dapat 40% less
RM240.00

Cabana Double Tap
RM140.00

Rubine Sapphire Hod & Hoob
3 Burner
RM1399.00

Glass Basin For Toilet
(Termasuk paip untuk sinki)
1 Set - RM488.00
2 Set - RM976.00

Mirror for Toilet Master Bedroom
RM45.00
Mirror for Toilet Luar
RM45.00

2 Layer Corner Glass Shelf
1 Set - RM75.00
2 Set - RM150.00

Sorento Glass Shelf
(Paling atas)
Harga Asal RM160.00
1 Set - RM110.00
2 Set - RM220.00

Cabana Towel Shelf
1 Set - RM60.00
2 Set - RM120.00

Cabana 2 Way Tap
Harga Asal RM95.00
1 Set - RM65.00
2 Set - RM130.00


Toilet Hose Pipe (Bidet)
1 Set - RM40.00
2 Set - RM80.00

Cabana Paper Holder
1 Set - RM38.00
2 Set - RM76.00

9" Fiber Filter
(Free Installation)
RM599.00

TOTAL RM4220.00

Fuh...  Lega sebab dapat update pasal Shopping Aksesori Toilet & Dapur. Hampir 5k jugakan.  Tak palah janji puas hati.













7 comments:

rogayah saad said...

Salam. Sy asyik masuk blog MP sbb tgk kabinet dapur. Planning nk ambik khidmat AZ jg. Dah tu tertengok kedai yg MP shopping aksesori dapur n toilet. Kedai yg MP shopping kat ats tu customer sy utk mohon notis jualan murah. Sekarang dorang tgh buat mega sale. Br semalam call kedai tu.

Sue Shana said...

salam.. kedai ni ari ahad buka ke

Dunia Mrs. Pejan said...

Salam Kak Rogayah.. maaf lmbt blas.. saya harap blog saya dpt membantu akak serba sedikit ye..

Salam Sue.. maaf juga sbb lmbt bls.. hari ahad kedai ni buka cuma saya rasa tutup awal.. kalau sue nk kepastian sue blh call kedai tu ye..

Aida Norliza said...

Entry to bagus. Mmg tgh survey brg utk rumah bru kami. Tqvm =)
Jemput lawat blog sy jg.

http://healthlovepray.blogspot.com.my

Aida Norliza said...

Entry to bagus. Mmg tgh survey brg utk rumah bru kami. Tqvm =)
Jemput lawat blog sy jg.

http://healthlovepray.blogspot.com.my

raihanah said...

Saya pun habis around tu juga lah.

deecabad said...

Salam..just nak comment je..mmg mahal harga tu
Kalau cr kat hardware murah lg 30%